Mand: 0

Totaal: €0.00

1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer de betaling is ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk de bestelling in orde maken en gaan verzenden. Meestal lukt het ons de bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Soms is dit niet mogelijk, dan zullen we de bestelling de volgende werkdag verzenden.
Wij verzenden via PostNL. Dit wil dus zeggen dat er geen levering van bestellingen is op zondag en maandag. Gelieve hier rekening mee te houden, bestellingen die dus bijvoorbeeld op vrijdagavond gedaan zijn, zal je pas op dinsdag ontvangen.

2. Zijn er nog verborgen kosten? Nee, wij hanteren geen verborgen kosten. Enkel de verzendkosten zullen nog op de kosten van de bestelling komen. Ook zijn al onze prijzen al inclusief BTW.

3. Hoe hoog zijn de verzendkosten?
Wanneer de bestelling door de brievenbus kan, hanteren wij een verzendtarief van € 3,90.
Wanneer de bestelling een pakket is, zijn de verzendkosten € 4,95.

4. Ik woon in de buurt. Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Als je in de buurt woont, kun je je bestelling ook bij ons op komen halen. Omdat wij een webshop zijn, en geen fysieke winkel, is afhalen alleen mogelijk op afspraak. Stuur hiervoor een email naar info@hartenkreetjes.com om een moment af te spreken.

5. Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Natuurlijk is dit mogelijk! Je hebt 14 dagen recht op retournering.
De volgende stappen dienen doorlopen te worden bij het retour sturen van artikelen:

  • 1. Stuur een e-mail naar info@hartenkreetjes.com of vul het contactformulier in. Vermeld duidelijk het bestelnummer in het bericht.
  • 2. Wij sturen je per e-mail een bericht retour met het RMA-nummer en adresgegevens.
  • 3. Verpak het artikel dusdanig dat beschadiging wordt vermeden en vermeld het RMA-nummer op de doos en zend het retour.
  • 4. Als de zending in goede orde retour is ontvangen, sturen wij een email met de creditnota en zullen we binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending dit bedrag weer aan je overmaken.

Wel verwachten we dat de producten in originele, onbeschadigde staat weer bij ons terugkomen. Indien mogelijk ook in de originele verpakking.

Bij retourneren zijn de verzendkosten voor het retour zenden voor de koper.

6. Artikelen met breuk
Heb je een artikel ontvangen met breuk, dan ontvangen we graag een foto per email (info@hartenkreetjes.com) of via WhatsApp 06-41 00 35 91. Wij nemen contact met je op over hoe we de schade gaan oplossen. Dit zal per artikel verschillen. Stuur nooit zelf artikelen retour die stuk zijn, maar wacht op de instructies.

7. Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?
Wij gebruiken alleen de gegevens die noodzakelijk zijn. Wij zullen je gegevens niet aan derden doorverkopen. Mocht je meer willen weten over het verwerken van je gegevens, lees dan onze Privacy Beleid.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

 


Hartenkreetjes

Lambertushof 63, 5667 SC Geldrop
+31 (0)6 41 00 35 91
info@hartenkreetjes.com
kvk nr. 17268574
BTW nr. NL1526.00.231.B01